codalux ersättningslampor med & utan hölje ...

... är kostnadsoptimerade projektorlampor med utmärkt prestanda och kvalitet med service- och garantibearbetning i Tyskland. Genom exklusiv användning av kvalitetsprovade lampor erbjuder codalux-ersättningslampor optimal ljusstyrka och hållbarhet.

Som en komplett modul säkerställs enkelt byte med hjälp av högkvalitativa lamphus.

Pro-Gen ersättningslampor med hölje ...

... är det smarta alternativet till original (OEM) lampor och erbjuder högsta kvalitet till ett optimalt pris / prestanda-förhållande med service och garantibearbetning i Tyskland.

Pro-Gen-ersättningslampor säkerställer extraordinär ljusstyrka och lysande färger med långvarig prestanda och möjliggör därmed bekymmersfri projektion. Detta säkerställs genom exklusiv användning av märkesbelysningsutrustning (OSRAM, Philips & Co.) i OEM-kvalitet. Ett enkelt utbyte säkerställs genom användning av högkvalitativa lamphus, vilket gör Pro-Gen-ersättningslampor idealiska för användning i privata såväl som professionella områden.

Originalbyteslampor utan hölje (OSRAM, Philips, USHIO, Phoenix) ...

... är det första valet för att göra det själv rekonditionering av din projektorlampmodul i OEM-kvalitet. Återanvändning av ditt hus minskar plastavfall, skyddar miljön och sänker dina driftskostnader utan kvalitetsförlust!

Original (OEM) med hölje ...

... är kompletta moduler från respektive tillverkares eller varumärken på din projektor och avrundar lampportföljen utöver våra beprövade codalux & Pro-Gen-ersättningslampor och originalbyteslamporna utan hölje.

Projektorlampa hittades inte?

Ange bara projektorn eller lampans namn eller tillverkare i sökfältet ovan. Du hittar detta antingen i bruksanvisningen för din projektor eller på själva lampan eller buret.

Har du några frågor?

Skriv oss ett mail: info@codalux.com

eller ring oss: +49 (0) 381 - 20089937

Vi är här för att hjälpa.

Ditt codalux-team